2015 Palto Modelleri

23:54 by Unknown
2014 kışı gelip çattı ve mağazalarımız yine markaların 2014 sezonu için hazırladığı çeşit çeşit palto modelleriyle doldu taştı. Bayanlarımızın bu sene mağazalarımızda daha sık karşılaşacağı palto modellerinden biraz söz etmek istedik ki gittiğinizde karşınıza çıkacak modellere hazırlıklı olmanızı sağlayabilelim. Çünkü bu sene geçen senelerde sık karşılaşmadığınız simetriden uzak paltolarla aşina olacağa benziyorsunuz.



























Özellikle asimetrik kesimler üzerinde yoğunlaşan markalar bu şekilde de yine şık bir görünüm yakalamayı başaracağa benziyorlar. Özellikle omuz kısımlarında bol bir görünümü olan paltoların belde daralıp kalçaya geldiğinde ya bu dar kesimin devam ettiği ya da yine genişlemeye başlayan kesimlere ulaştığı görülecektir. Renk konusunda yine bol seçeneğe sahip paltolar bulmak mümkün olduğu gibi, puantiyeli, çizgili, çiçekli iki renk ya da renk cümbüşü ağırlıklı paltolar da var.


Tek renk seçeneği genelde bayanlarımızın daha çok tercih ettiği herkesçe bilinir. Hele konu palto olunca her şeye uydurması zor olduğu ve çok fazla çeşit bulundurulamayacağı düşünülürse çok ta yanlış bir seçim sayılmaz.

Bu arada ya ben yeni tasarımları beğenmedim eski tasarımlardan yoluma devam edecem diyen bayanlara tavsiyemiz en azından yeni tasarım çizme ve çantalarla 2014 sezonunun modasını eskiyle kombinlediğinizde de modayı takip ettiğiniz izlenimini verebileceğinizdir. Yardımcı olduysak ne mutlu bize. Size keyifli alışverişler.






























0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !