2015 Ayakkabı Modelleri

12:57 by Unknown
2014 ayakkabı modelleri, ayakkabı modelleri, topuklu ayakkabı modelleri, spor ayakkabı, stiletto ayakkabı, çizme modelleri
Kadınlarımızın en vazgeçilmez tutkusu, en keyifli alışverişi, paha biçilemez değeri hatta sevgilisinden ayrılanların kuaföre gitmek yerine mağazasına gidip aldığında tüm derdini kederini unutturan aksesuarlarıdır ayakkabıları. Yeni bir seneye girmeye az kala bu tutku kadınlarımızın yeni sezon ayakkabıları da merakla beklemesine neden oluyor. 2015 yılı için tasarlanan ayakkabı modellerinin bir kısmını bayanlarımızla buluşturarak bu merakı biraz da olsun giderelim istiyoruz.


 Yüksek topuk düşkünü bayanlarımız için her zaman ki gibi yine birçok alternatifler var. Dolgu topuk, kalem topuk, platform topuk ayakkabılar yine bin bir göz nuruyla hazırlanarak özel tasarımlar olarak alıcılarıyla buluşacak. Ama genel olarak bu tarzlarda olduğu gibi stiletto tarz ayakkabılarda ve çizmelerde bu sene zımba ve taş özellikle çok sık kullanılmış. Stiletto demişken 2014 senesinde olduğu gibi bu sene de trend ayakkabı modelleri arasında olacak ve bir süre daha böyle devam edeceğe benziyor. Yüksek topuk sevmeyen bayanlarımız için yine zarif gösterecek alçak topuklu ayakkabı modelleri bulmanız mümkün. Ayrıca spor giyinmeyi seven rahatına düşkün bayanlarımızın da giymekten keyif alacağı çok farklı tarzda spor ayakkabılar, taşlı ve zımbalı çizmeler yine kadınlarımızın akıllarını başlarından alacak. Şimdiden tüm bayanlara zorlanacakları bu yolculukta bol şans ve keyifli alışverişler diliyoruz.



























0 yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar !